Κασσελάκης στο εκτελεστικό γραφείο: Τείνω σταθερά χείρα φιλίας

Κασσελάκης στο εκτελεστικό γραφείο: Τείνω σταθερά χείρα φιλίας Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση «σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι τείνει «σταθερά χείρα φιλίας». Την ίδια φράση χρησιμοποίησε και σε χθεσινές δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε αν οι κ.κ. Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης θέλουν να είναι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια. 

«Πιστεύω ότι θα το ήθελαν, και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε», είπε σε χθεσινές δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται πως η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία συμμετέχει στις συνεδριάσεις του εκτελεστικού γραφείου, απουσίαζε από τη σημερινή, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει την ηγεσία του κόμματος. 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε «την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών».

Ακόμη, τόνισε την ανάγκη «ενός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή». Στην ίδια συνεδρίαση, σύμφωνα με κομματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, «έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ».

 
 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM