Στρατούλης: ''Η ΝΔ χρησιμοποιεί την ΔΗΜΑΡ ως άλλοθι και στη συνέχεια θα θυσιαστεί ως Ιφιγένεια''

Στρατούλης: ''Η ΝΔ χρησιμοποιεί την ΔΗΜΑΡ ως άλλοθι και στη συνέχεια θα θυσιαστεί ως Ιφιγένεια'' Facebook Twitter
0

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη, το οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα, αναρωτήθηκε: «Τι θα κάνει η ΔΗΜΑΡ αν μειώσουν κι άλλο τους μισθούς; Τι θα κάνει η ΔΗΜΑΡ αν πουλήσουν την κρατική περιουσία;»

Σκληρός εμφανίστηκε απέναντι στη ΔΗΜΑΡ και ο Δημήτρης Στρατούλης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως καλεί τον κ. Κουβέλη να μη συμμετάσχει στην κυβέρνηση γιατί η ΝΔ τον χρησιμοποιεί ως «άλλοθι και στη συνέχεια θα θυσιαστεί ως Ιφιγένεια». Τόνισε πως ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ δεν μπορούν να σχηματίσουν μόνοι τους μια κυβέρνηση η οποία θα έχει διάρκεια, για το λόγο αυτό και θέλουν μαζί τους την ΔΗΜΑΡ, ενώ πρόσθεσε πως η στάση της ΔΗΜΑΡ είναι παρόμοια με αυτή του ΛΑ.Ο.Σ που συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου και «σήμερα δεν υπάρχει».


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ