ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Στοιχεία για λογαριασμούς του Παπαντωνίου στην Ελβετία παρέδωσε στην ανακρίτρια διαφθοράς ο Θεοδωράκης

Στοιχεία για λογαριασμούς του Παπαντωνίου στην Ελβετία παρέδωσε στην ανακρίτρια διαφθοράς ο Θεοδωράκης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Κατάθεση σχετικά με τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς που φέρεται να έχει ο Γιάννος Παπαντωνίου στην Ελβετία προσκόμισε στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, Ηλιάννα Ζαμανίκα, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Θεοδωράκης, προ ολίγων ημερών αναφέρθηκε και στη Βουλή στους επίμαχους λογαριασμούς του πρώην υπουργού σε ελβετικές τράπεζες, λέγοντας ότι «τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις».

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ελβετικές τράπεζες γνωστοποίησαν στις ελληνικές αρχές ότι υπάρχουν τρεις λογαριασμοί στο όνομα του κ. Παπαντωνίου και της γυναίκας του», είχε αποκαλύψει μιλώντας στη Βουλή.


Σε σημερινή δήλωσή του, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε: «Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για εκείνη την περίοδο. Το "Ποτάμι" ενισχύει την προσπάθεια της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης να βρει απαντήσεις, το ίδιο κάνουμε και στη Βουλή, το ίδιο θα κάνουμε και στην προανακριτική. Για εμάς τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις, πρέπει να μάθουμε πόσο έχει ζημιωθεί η χώρα, πόσο έχει ζημιωθεί η οικονομία. Ενισχύουμε λοιπόν με κάθε τρόπο τις δικαστικές αρχές».

Πολιτική
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ