Στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακκελαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinssi
0

Στο Πολυτεχνείο βρέθηκε νωρίς το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να τιμήσει τους αγωνιστές της εξέγερσης του 1973.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στο Πολυτεχνείο όπου και κατέθεσε στεφάνι χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακκελαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinssi

Νωρίτερα στεφάνι στο Πολυτεχνείο κατέθεσε και ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. 

«Σήμερα οφείλουμε, τιμώντας τη μνήμη του Πολυτεχνείου, να γράψουμε τη δική μας εποποιία προστασίας και αξιοποίησης της δημοκρατίας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τασούλας, για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Νωρίτερα είχε δηλώσει πως «Συμπληρώνονται 50 χρόνια, μισός αιώνας, από την κορυφαία εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ήθελα να τιμήσω αυτή τη μνήμη η οποία είναι πάντα ζωντανή. Εδώ ισχύει αυτό που είχε πει ο Ελύτης ότι "μια μέρα το παρελθόν θα μας ξαφνιάζει για το πόσο επίκαιρο είναι".

Στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακκελαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinssi

»Το Πολυτεχνείο χάραξε μια εποποιία διεκδίκησης δημοκρατίας. Σήμερα οφείλουμε, τιμώντας αυτή τη μνήμη, να γράψουμε τη δική μας εποποιία προστασίας και αξιοποίησης της δημοκρατίας, ακόμη περισσότερη αξιοποίηση της δημοκρατίας. Αυτή είναι η τιμή στη μνήμη του Πολυτεχνείου».

Στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακκελαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinssi
Στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακκελαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinssi
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ