Στο Πεκίνο ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θερμή υποδοχή από τον Σι Τζινπίνγκ

Στο Πεκίνο ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θερμή υποδοχή από τον Σι Τζινπίνγκ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Συνάντηση με τον Σι Τζιπίνγκ είχε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Μέγαρο του Λαού στο Πεκίνο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κίνα.

Ο Κινέζος πρόεδρος υποδέχθηκε στην είσοδο του Μεγάρου του Λαού τον Έλληνα ομόλογό του και στη συνέχεια οι δύο άνδρες επιθεώρησαν τιμητικό άγημα της Προεδρικής Φρουράς της Κίνας, ενώ δεκάδες μαθητές και μαθήτριες, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Μέγαρο του Λαού, υποδέχθηκαν τους δύο άνδρες κρατώντας στα χέρια σημαίες της Ελλάδας και της Κίνας. Σύμφωνα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σι Τζιπίνγκ και ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν για τις διμερείς οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την πορεία τους.

Στο Πεκίνο ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θερμή υποδοχή από τον Σι Τζινπίνγκ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο Πεκίνο ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θερμή υποδοχή από τον Σι Τζινπίνγκ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κ. Παυλόπουλος έθεσε στον Κινέζο ομόλογό του τα εθνικά θέματα, για τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τζιπίνγκ εξέφρασε τη στήριξή του. Επίσης, οι δύο ηγέτες τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης του Διαλόγου των Πολιτισμών.Μετά τη συνάντηση, ο Κινέζος Πρόεδρος παρέθεσε επίσημο γεύμα προς τιμή του Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο Πεκίνο ο Προκόπης Παυλόπουλος - Θερμή υποδοχή από τον Σι Τζινπίνγκ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM