Στο Βερολίνο ο Τσίπρας μετά από πρόσκληση της Μέρκελ

Στο Βερολίνο ο Τσίπρας μετά από πρόσκληση της Μέρκελ Facebook Twitter
6

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απηύθυνε πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί το Βερολίνο και τη γερμανική Καγκελαρία τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.

H Μέρκελ ζήτησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικό ραντεβού με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις 16:30. Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία η Γερμανίδα Καγκελάριος απηύθυνε την παραπάνω πρόσκληση και ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Να πάει ο Αλέξης γιατί όχι, μόνο να έχει το νου του όταν θα πίνει μπίρες μη του πασάρουν κανά μνημόνιο και βάλει καμιά υπογραφή τώρα που σκίσαμε το προηγούμενο.
Είχε πει ότι θα πάει πρώτα αλλού (με πρώτη πρώτη την Κύπρο) και πως δεν θα ζητήσει εκείνος συνάντηση.Ακριβώς όπως έγινε δηλαδή.Αν της έλεγε "όχι δεν έρχομαι", θα έκραζες ότι δεν είναι δυνατόν να "το παίζει μάγκας".Όχι;
Μα, απολύτως!Νομίζω ότι κάνεις λάθος ανάγνωση.Αν κάποιος έχει από μόνος του περιορίσει τίς επιλογές του σε λάθη τότε προφανώς...ότι κι αν επιλέξει θα κάνει λάθος.Δεν φταίω εγώ γι΄αυτό ως παρατηρητής, φταίει αυτός πού επέλεξε να μπορεί να διαλέξει μόνο ανάμεσα σε λάθη.Υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις πού αφορούν στο Συριζα όπου δεν θα έκραζα -οπως θεωρείς- και στην μία και στην άλλη περίπτωση.Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μιά απ΄αυτές.