Στις 23 Ιανουαρίου το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Στις 23 Ιανουαρίου το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ Facebook Twitter
0

Την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, θα παραδώσει το τελικό της πόρισμα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα της χρηματοδότησης κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης, από τις τράπεζες.


Ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν να ζητήσουν να τους δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση για την παράδοση του πορίσματός τους, η οποία, σημειώνεται, ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Ιανουαρίου, ώστε να καταφέρουν όλα τα κόμματα να ετοιμάσουν τις δικές τους προτάσεις και εισηγήσεις και να γίνει προσπάθεια να υπάρξουν, όσο το δυνατό, κοινά συμπεράσματα στο τελικό κείμενο.


Επίσης, ομόφωνα κατέληξαν, ότι την ερχόμενη Δευτέρα, η πλειοψηφία θα δώσει το δικό της εισηγητικό πόρισμα στα κόμματα, ενώ την Πέμπτη, η Εξεταστική Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει τις προτάσεις και να διαπιστωθεί πού συμφωνούν και πού διαφωνούν για να καταλήξουν στην σύνταξη του τελικού πορίσματος.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM