Στη Βουλή η δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στη Βουλή η δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
1

Στη Βουλή διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 για τυχόν αναζήτηση ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «ο υπουργός διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014», περίοδος κατά την οποία στη θέση του υπουργού Υγείας βρισκόταν ο νυν αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το σκέλος της δικογραφίας που αφορά σε ενδεχόμενη εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων παραμένει στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Όπως με όλες τις υποθέσεις που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κι αυτή θα πάει άπατη. Τα καλύτερα έρχονται μετά όμως. Με τις δίκες για το κλείσιμο των τραπεζών, τη χρεοκοπία τους, τις συνδιαλλαγές με πρεζέμπορους......εκεί θα πέσουν τα γέλια. Και τα κλάματα μαζί.