Στη Βουλή η δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στη Βουλή η δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
1

Στη Βουλή διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 για τυχόν αναζήτηση ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «ο υπουργός διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014», περίοδος κατά την οποία στη θέση του υπουργού Υγείας βρισκόταν ο νυν αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το σκέλος της δικογραφίας που αφορά σε ενδεχόμενη εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων παραμένει στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όπως με όλες τις υποθέσεις που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κι αυτή θα πάει άπατη. Τα καλύτερα έρχονται μετά όμως. Με τις δίκες για το κλείσιμο των τραπεζών, τη χρεοκοπία τους, τις συνδιαλλαγές με πρεζέμπορους......εκεί θα πέσουν τα γέλια. Και τα κλάματα μαζί.