Κασσελάκης: Το Σάββατο ανακοινώνεται το όνομα του νέου κόμματος

Στ. Κασσελάκης: Το Σάββατο ανακοινώνεται το όνομα του νέου κόμματος Facebook Twitter
φωτ: Eurokinissi
0

Tην ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος θα παρουσιάσει το ερχόμενο Σάββατο, στις 12:00 μ.μ., στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί και το όνομα του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία των μελών του κινήματος.

Σε ανάρτηση του στο «Χ» ο. Κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Tο Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης' παρουσιάζουμε την ιδρυτική μας διακήρυξη και το όνομα που θα έχει το πολιτικό μας σπίτι. Το όνομα, που αποφασίζετε εσείς τώρα. Μπαίνετε στο todikomaskinima.gr. Γράφεστε μέλη. Από τη λίστα των ονομάτων (που προτείνατε πάλι εσείς), ψηφίζετε ως την Παρασκευή το όνομα του κόμματός μας. Σε τόσο λίγο χρόνο έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Το Σάββατο αποκτάμε το δικό μας όνομα». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM