Σόιμπλε: Δεν είμαι αισιόδοξος για συμφωνία απόψε

Σόιμπλε: Δεν είμαι αισιόδοξος για συμφωνία απόψε Facebook Twitter
2

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε, προσερχόμενος στο Eurogroup, πως δεν είναι αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας απόψε. Όπως είπε, οι προπαρασκευαστικές διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα δεν προχώρησαν τόσο ώστε τα μέρη να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια συμφωνία σήμερα.


Ο Σόιμπλε επισήμανε ακόμα ότι δεν έχει την αίσθηση πως έχουν αλλάξει πολλά από τη Δευτέρα, σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναρωτιέμαι αν είναι αισιόδοξος για το οτιδήποτε ο Σόιμπλε. Όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι αλλά ο Σόιμπλε πάντα διαφοροποιείται. Εκτός αν αυτό είναι το φετίχ του, να είναι αντίθετος σε όλα.