Σόιμπλε: Δεν είμαι αισιόδοξος για συμφωνία απόψε

Σόιμπλε: Δεν είμαι αισιόδοξος για συμφωνία απόψε Facebook Twitter
2

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε, προσερχόμενος στο Eurogroup, πως δεν είναι αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας απόψε. Όπως είπε, οι προπαρασκευαστικές διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα δεν προχώρησαν τόσο ώστε τα μέρη να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια συμφωνία σήμερα.


Ο Σόιμπλε επισήμανε ακόμα ότι δεν έχει την αίσθηση πως έχουν αλλάξει πολλά από τη Δευτέρα, σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναρωτιέμαι αν είναι αισιόδοξος για το οτιδήποτε ο Σόιμπλε. Όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι αλλά ο Σόιμπλε πάντα διαφοροποιείται. Εκτός αν αυτό είναι το φετίχ του, να είναι αντίθετος σε όλα.