Σκουρλέτης: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αν δεν συμφωνήσουμε

Σκουρλέτης: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αν δεν συμφωνήσουμε Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία», δήλωσε μιλώντας το πρωί στον Αντ1 ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

 «Δεν έχουμε συμφωνήσει στα μέτρα, οι δανειστές μας ζητούν να ορίσουν αυτοί που θα επιβάλλουμε φορολογία. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αν δεν υπάρξει συμφωνία»,είπε ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος έκανε επίσης λόγο για «αταλάντευτη προσπάθεια της κυβέρνησης να βρεθεί ένας έντιμος συμβιβασμός».

Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε επίσης ότι οι δανειστές θέλουν να μειώσουν το κύρος της κυβέρνησης.

έλος, ο κ. Σκουρλέτης, επιβεβαίωσε ότι «την Δευτέρα θα πληρωθούν κανονικότατα μισθοί και συντάξεις, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια