Βόμβες Σκουρλέτη: "Δεν είναι σίγουρη η συμφωνία"

Βόμβες Σκουρλέτη: "Δεν είναι σίγουρη η συμφωνία" Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Ανοιχτό άφησε σήμερα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Σκληρό Ροκ το πρωί», με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν θα στοιχημάτιζα ούτε για συμφωνία, ούτε για ΜΗ συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά ο κος Σκουρλέτης ο οποίος πρόσθεσε πως από την πλευρά της κυβέρνησης «δεν υιοθετούμε τη λογική του πάση θυσία συμφωνία»

Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αν οι εταίροι υιοθετήσουν την ελληνική πρόταση αυτή θα ψηφιστεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως εάν υπάρξουν απώλειες η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. «Αν υπάρξουν απώλειες οι οποίες θέτουν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη τότε μεταφράζεται σε πολιτική κρίση και μπαίνει το θέμα των εκλογών, κι αυτό δεν είναι απειλή» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ταυτόχρονα υποστήριξε πως η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι μια πρόταση με πολλά βάρη, αλλά δικαιότερα κατανεμημένη και λιγότερο σκληρή σε σχέση με τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου.

Ο κος Σκουρλέτης εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα πως υπάρχει σε εξέλιξη μετά τις εκλογές σχέδιο απαξίωσης της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το οποίο εκπορεύεται από κύκλους των δανειστών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ