Σε «αξιοπρεπή αποχώρηση» καλεί ο Κασσελάκης τον Πρωθυπουργό μετά τις παραιτήσεις των συνεργατών του

Σε «αξιοπρεπή αποχώρηση» καλεί ο Κασσελάκης τον Πρωθυπουργό μετά τις παραιτήσεις των συνεργατών του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις παραιτήσεις των στενών συνεργατών του Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκου. 

Μετά τις αιφνίδιες παραιτήσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω ανάρτησης του στα social media, καλεί τον πρωθυπουργό σε «αξιοπρεπή αποχώρηση». «Κύριε Πρωθυπουργέ, Αναδιατυπώνω το πρώτο ερώτημα από αυτά που σας απηύθυνα (βλέπετε, δεν προλαβαίνουμε τους ρυθμούς της αποσύνθεσης). Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν» την περασμένη Κυριακή; Είχαν κάτι τα ποτά; Δεν ήταν καλά τα πούρα;», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του.

«Ή μήπως δεν πέτυχε η αποστολή; Συνομιλήσατε ή όχι μαζί τους από τον Καναδά για να μάθετε πώς πήγε η συνάντηση; Μήπως σας έδωσαν λάθος αναφορά; Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση. Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας», καταλήγει.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, η απομάκρυνση των κυρίων Παπασταύρου και Μπρατάκου από την κυβέρνηση οφείλεται στο γεγονός ότι η συμμετοχή τους, σε μία κοινωνική εκδήλωση, έδωσε το λάθος μήνυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 24 Μαρτίου ο κ. Παπασταύρου και ο κ. Μπρατάκος, πήγαν στο σπίτι του Ευάγγελου Μαρινάκη, λίγες μόλις ώρες μετά τo δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ για το δυστύχημα των Τεμπών, κάτι που οδήγησε και στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM