Σαμαράς: «Οι Ευρωπαίοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Σαμαράς: «Οι Ευρωπαίοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» Facebook Twitter
2

Μήνυμα στους δανειστές μετά το αδιέξοδο στις Βρυξέλες έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέγοντας ότι «οι εταίροι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» και ότι «οι ολιγωρίες δεν συγχωρούνται.»

«H Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε και είχε δεσμευτεί. Οι εταίροι μας οφείλουν να κάνουν αυτό που έχουν αναλάβει» αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο πρωθυπουργός και τονίζει ότι «η όποια λύση βρεθεί δεν αφορά πλέον μόνο την Ελλάδα»

«Οι όποιες τεχνικές δυσκολίες στην εξεύρεση της τεχνικής λύσης, δε συγχωρούν καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση στην ελληνικό θέμα», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός και σημειώνει πως «η Ελλάδα έκανε εκείνο που έπρεπε και στο οποίο είχε δεσμευτεί. Οι εταίροι μας, μαζί με το ΔΝΤ, επίσης οφείλουν να κάνουν εκείνο που έχουν αναλάβει. Από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας τις επόμενες μέρες, δεν εξαρτάται μόνο το μέλλον της δικής μας χώρας, αλλά και η σταθερότητα ολόκληρης της ευρωζώνης».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
"H Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε και είχε δεσμευτεί."Δηλαδή να γίνει ένα γερμανικό προτεκτοράτο όπου πλεόν δεν υπάρχει δημοκρατία."Οι εταίροι μας οφείλουν να κάνουν αυτό που έχουν αναλάβει."Δηλαδή να συνεχίσουν με το πειραματάκι τους, μέχρι την πλήρη εξαθλίωση του νότου και υποδούλωση των λαών αυτών για φθηνά εργατικά χέρια εντός Ε.Ε.«η όποια λύση βρεθεί δεν αφορά πλέον μόνο την Ελλάδα»Σωστά, αφορά σε όλες τις χώρες του νότου.
Αγρίεψε πάλι ο Μακεδονομάχος....Σιγά τα αίματα....Πού πήγαν οι επαναδιαπραγματεύσεις, οι άλλες (αντιμνημονιακές) πολιτικές, τα ισοδύναμα, τα Ζάππεια;Ένας ένας προσγειώνονται στη σκληρή πραγματικότητα. Άντε να περάσει και ο Τσίπρας, για να τελειώνουμε με τους αντιμνημονιακούς λεβέντες. Εκεί να δεις προσγείωση, γιατί το καλάμι πέταξε και πολύ ψηλά.....