Ραντεβού στις 6 για τη συγκυβέρνηση

Ραντεβού στις 6 για τη συγκυβέρνηση Facebook Twitter
0

Ραντεβού στις 6 το απόγευμα, μετά από αρκετό καιρό, έχουν σήμερα οι κυβερνητικοί εταίροι με πρώτο θέμα στο τραπέζι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ζητήσει την άμεση επίλυση των όποιων διαφορών υπάρχουν με το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη και να επιμείνει στην άμεση κατάθεση του στη βουλή. Υπέρ της άμεσης κατάθεσης του νομοσχεδίου και ο Φώτης Κουβέλης, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του χθες από το Βόλο, όταν είπε ότι «το νομοθέτημα που ετοιμάζεται δεν καλύπτεται από την υπάρχουσα νομοθεσία όπως εσφαλμένα υποστηρίζουν κάποιοι», ενώ προσέθεσε ότι το «αντιρατσιστικό πρέπει να προωθηθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της διαβούλευσης η οποία όπως είπε- πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως σε επίπεδο Βουλής».

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο πρωθυπουργός αναμένεται να λειτουργήσει πυροσβεστικά, αν και είναι το περιβάλλον του αυτό που φαίνεται να θέλει να βάλει το νομοσχέδιο στο ψυγείο.

Το αντιρατσιστικό δεν θα είναι το μόνο θέμα στο τραπέζι αφού χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χθες κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος επεσήμανε ότι η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο τη συνολική αξιολόγηση της λειτουργίας της κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας ότι χρειάζεται επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM