Ποιος είναι ο υιός Μπαλτάκου

Ποιος είναι ο υιός Μπαλτάκου Facebook Twitter
21

Ενώ αναζητείται ακόμη για να περάσει ναυτοδικείο μετά τη χθεσινή επίθεση του σε χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή, τα Νέα σήμερα αναφέρουν λεπτομέρειες για την ενδιαφέρουσα πορεία και καριέρα του υιού Μπαλτάκου, Δημήτρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο διορισμός του στο Λιμενικό Σώμα –από το οποίο τέθηκε σε διαθεσιμότητα χθες μετά το επεισόδιο-έγινε σύμφωνα με καταγγελίες  με τη βοήθεια του πατέρα του πριν από έξι μήνες.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αποφοίτησε από το «σχολείο» της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και πριν από 6 μήνες τοποθετήθηκε στο Λιμενικό Σώμα και στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών κατά παράκαμψη της υποχρεωτικής παραμονής στη μεθόριο για τρία χρόνια.

Η τοποθέτηση του όμως και στο Λιμενικό έγινε με τη βοήθεια του πατρός, όπως έχει καταγγελθεί, καθώς δεν είχε καταφέρει στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη σημαιοφόρων να περάσει τη βάση στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου (Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες χρειάστηκε να αναβαθμολογηθεί το γραπτό τρεις φορές προκειμένου να πάρει τη βάση που είναι το 10 και να περάσει).

Ο νεαρός είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής και είχε όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM