Πληροφορίες ότι επιστρέφει στην πολιτική ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Επιστρέφει στην πολιτική ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης- Συνάντηση με Αλέξη Χαρίτση το απόγευμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την επιστροφή του στην πολιτική και μάλιστα στην ευρωπαϊκή σκηνή, ετοιμάζει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, θα έχει συνάντηση το απόγευμα στη Βουλή με τον επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναμένεται να ανακοινώσει την προσχώρησή του στην Νέα Αριστερά και την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές.

Η συνάντηση Χαρίτση- Σακελλαρίδη αναμένεται να γίνει στις 17:30 στα γραφεία της ΚΟ. στην Βουλή ενώ θα ακολουθήσουν και δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η πορεία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης έγινε πρώτη φορά γνωστός ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχεία της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Ιούλιο 2015 ήταν υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, ενώ είχε εκλεγεί και βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

Υπήρξε διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας από το Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2021 ενώ μέχρι πρότινος ήταν  διευθυντής στο Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM