Πλεύρης: Ο αστυνομικός που κατηγορείται ήταν «ρουσφέτι» του φρούραρχου της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πλεύρης: Ο αστυνομικός που κατηγορείται ήταν «ρουσφέτι» του φρούραρχου της Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Θάνος Πλεύρης/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Θάνο Πλεύρη, σχετικά με την παρουσία αστυνομικού στη Βουλή που φέρεται να είχε φάκελο με καταγγελίες βίας.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για συγκάλυψη της παρουσίας του συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος, όπως είπε, υπηρετούσε στη Βουλή παρά τις καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά και τις κατηγορίες από τη σύζυγό του. Παράλληλα, έκανε λόγο για «δεξιοτεχνία στη συγκάλυψη» εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, φέρνοντας ως παραδείγματα την υπόθεση του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή και την υπόθεση των υποκλοπών.

Η απάντηση Πλεύρη

Ο κ. Πλεύρης απάντησε κατηγορηματικά στις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου «προσβλητικές» για τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Βουλής. «Υπονοήθηκε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία καλύπτει εγκληματικές πράξεις. Αυτό είναι απαράδεκτο», δήλωσε. Ο ίδιος τόνισε ότι η τοποθέτηση του αστυνομικού στη Βουλή έγινε το 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και ότι η διαδικασία διορισμού του έγινε με βάση τις τότε προδιαγραφές.

Ο κ. Πλεύρης επεσήμανε ότι ο αστυνομικός είχε υπηρετήσει ως οδηγός του φρούραρχου που είχε διορίσει η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου κατά τη θητεία της ως προέδρου της Βουλής. «Αν με τη λογική της κυρίας Κωνσταντοπούλου φταίνε οι φρούραρχοι, τότε ας ρωτήσει τον φρούραρχο που η ίδια διόρισε για τα στοιχεία που είχε για τον αστυνομικό», είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM