Πήρε εξιτήριο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εγχείρηση κήλης - Περαστικά ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (upd)

Πήρε εξιτήριο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εγχείρηση κήλης - Περαστικά ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (upd) Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βγήκε από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μετά την προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης στην οποία υπεβλήθη την Παρασκευή.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανέφερε:

«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα (χθες) στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Μετά την εγχείρηση, τον Πρωθυπουργό επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός είναι καλά στην υγεία του, ξύπνησε και ευχαριστεί το προσωπικό και τους ιατρούς».


Στο πλευρό του κ. Τσίπρα έσπευσαν τόσο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση απέστειλε μέσω Twitter στον πρωθυπουργό και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM