Παύλος Πολάκης: «Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε»

Πολάκης για απόφαση μη εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε Facebook Twitter
Ο Παύλος Πολάκης (φωτ.: Eurokinissi)
0

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε ο Παύλος Πολάκης, στον απόηχο της πολιτικής απόφασης του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε στην ανάρτησή του τα όσα συνέβησαν αλλά και την απόφαση του συνεδρίου να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη και να μην προχωρήσει σε εκλογές.

«Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε!! Πάμε δυνατά για τις ευρωεκλογές!. Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δεν χρειάζεται νέα εκλογή Προέδρου. Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το καταστατικό και τη διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας» ανέφερε ο Παύλο Πολάκης.

Έκλεισε δε, την ανάρτησή του λέγοντας πως «Με συντροφικότητα και συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και αποφάσεις του 4ου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδοτούμε να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος».

Σημειώνεται ότι αργά χθες το βράδυ ο Παύλο Πολάκης είχε κάνει άλλη ανάρτηση όπου δήλωσε την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητούσε από την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της ενώ χαρακτήρισε «λάθος» την παρέμβαση Τσίπρα. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM