ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Μητσοτάκη: Σε ηθικά θέματα είμαστε άτεγκτοι και δεν στήνουμε μηχανισμούς συγκάλυψης

ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Μητσοτάκη: Κρείττον του λαλείν το σιγάν Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν (σ.σ. η σιωπή καλύτερη από το να μιλάς). Για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα θέματα διαφάνειας και ήθους είναι αδιαπραγμάτευτα γι’ αυτό και η Εύα Καϊλή διαγράφηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο της ανακοίνωσης της έρευνας εις βάρος της» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σε ηθικά θέματα είμαστε άτεγκτοι και δεν στήνουμε μηχανισμούς συγκάλυψης» επεσήμανε το κόμμα, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να μπορούσε να ισχυριστεί το ίδιο και ο πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των ανιψιών και των κολλητών, των απευθείας αναθέσεων, της αγαστής υπόγειας συνεργασίας με τα ακροδεξιά σταγονίδια, των παρακολουθήσεων και της τελειοποίησης όλων των νοσηρών πρακτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Καταλήγοντας, το κόμμα της αντιπολίτευσης αναφέρει πως «οι Έλληνες πολίτες αξίζουν να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη της κυβέρνησης των κ.κ. Τσίπρα – Καμμένου και δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον από την ανέλεγκτη εξουσία του κ. Μητσοτάκη».

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός, να σημειωθεί, σημείωσε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επιδιώκει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο Qatargate, αφήνονται αιχμές για τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη. «Δείχνει και πανικό και μικρότητα το να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM