Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του Γ. Κουμουτσάκου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του Γ. Κουμουτσάκου Facebook Twitter
0

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Εντολή του εισαγγελέα είναι να σχηματιστεί δικογραφία, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για το χθεσινό συμβάν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης ποντιακών συλλόγων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα οι τρεις από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται η ταυτότητα του τέταρτου. Φέρονται ως προσκείμενοι στη Χ.Α. και ένας από αυτούς είναι γνωστός ως "γυμναστής" στο Μενίδι. «Η έρευνα συνεχίζεται, έγιναν κάποιες προσαγωγές και εξετάστηκαν κάποια άτομα, αλλά συνεχίζεται η έρευνα και σε συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους και ψάχνουμε για κάποια άτομα που κατά πάσα πιθανότητα θα εντοπιστούν γιατί υπάρχουν καθαρές και οι φωτογραφίες τους και ξέρουμε που κινούνται» ανέφερε ο υπουργός.

   Έδειξε δε προς τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα «πρόκειται για ανθρώπους αυτού του πολιτικού χώρου, έχουμε σοβαρές ενδείξεις, μπορεί να γλιτώσουν το αυτόφωρο αλλά η δικαιοσύνη λειτουργεί και μετά το αυτόφωρο».

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι οι δράστες είχαν ξεκινήσει από το μπλοκ της Χ.Α. στο οποίο ήταν παρόντες και υπίδικοι βουλευτές, όπως ο Ηλιόπουλος αλλά και ο Γρέγος. Ο δεύτερος αρνείται την παρουσία του και απειλεί με μήνυση τον κ. Κουμουτσάκο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ