Παρατείνεται η προφυλάκιση του Μιχαλόλιακου

Παρατείνεται η προφυλάκιση του Μιχαλόλιακου Facebook Twitter
3

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την παράταση της προφυλάκισης του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για ακόμη έξι μήνες.

Ο Μιχαλολιάκος φέρεται ως ο αρχηγός και ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης που είχε συστήσει η Χρυσή Αυγή και έχει προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του.

Το πρώτο εξάμηνο της κράτησής του λήγει, αλλά το δικαστικό συμβούλιο διέταξε τη συνέχιση της κράτησής του για ένα ακόμη εξάμηνο καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Οκτώβριο, με την σύμφωνο γνώμη ανακριτών και του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Πριν λίγες ημέρες με αντίστοιχα βουλεύματα, παρατάθηκε η κράτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά , ενώ συνολικά για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής κρατούνται στις φυλακές έξι βουλευτές, ενώ εκκρεμεί η διαδικασία της άρσης της ασυλίας από τη Βουλή και άλλων βουλευτών του κόμματος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Ο Μιχαλολιάκος φέρεται ως ο αρχηγός και ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης που είχε συστήσει η Χρυσή Αυγή και έχει προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του."Απο την μια βάλανε μέσα τον Μιχαλολιάκο γιατί είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης αλλά την υπόλοιπη οργάνωση την αφήνουν μέσα στη βουλή.Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο?