Παρατείνεται η προφυλάκιση του Μιχαλόλιακου

Παρατείνεται η προφυλάκιση του Μιχαλόλιακου Facebook Twitter
3

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την παράταση της προφυλάκισης του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για ακόμη έξι μήνες.

Ο Μιχαλολιάκος φέρεται ως ο αρχηγός και ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης που είχε συστήσει η Χρυσή Αυγή και έχει προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του.

Το πρώτο εξάμηνο της κράτησής του λήγει, αλλά το δικαστικό συμβούλιο διέταξε τη συνέχιση της κράτησής του για ένα ακόμη εξάμηνο καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Οκτώβριο, με την σύμφωνο γνώμη ανακριτών και του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Πριν λίγες ημέρες με αντίστοιχα βουλεύματα, παρατάθηκε η κράτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά , ενώ συνολικά για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής κρατούνται στις φυλακές έξι βουλευτές, ενώ εκκρεμεί η διαδικασία της άρσης της ασυλίας από τη Βουλή και άλλων βουλευτών του κόμματος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Ο Μιχαλολιάκος φέρεται ως ο αρχηγός και ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης που είχε συστήσει η Χρυσή Αυγή και έχει προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του."Απο την μια βάλανε μέσα τον Μιχαλολιάκο γιατί είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης αλλά την υπόλοιπη οργάνωση την αφήνουν μέσα στη βουλή.Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο?