Παράνομο επίδομα τέκνων λάμβανε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Παράνομο επίδομα τέκνων λάμβανε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
61

Η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε σήμερα με ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, λάμβανε επίδομα τέκνων το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, επί 18 χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το επίδομα λαμβανόταν για την κόρη της Ζωή επί 18 χρόνια χωρίς να το δικαιούται και για τη Βασιλική-Ιωάννα αντίστοιχα επί 12 χρόνια και διακόπηκε αναδρομικά μόλις το Νοέμβριο του 2013.

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Αλεξίου αναφέρει ότι το δημοσίευμα υπηρετεί σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.

Όπως ισχυρίζεται δε, κανένας συντάκτης δεν επικοινώνησε μαζί της για διασταύρωση ή διευκρίνιση του ρεπορτάζ και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση. Επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα, η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.

61

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM