Παρακολουθήσεις: Διαψεύδεται ο καβγάς Κυρανάκη-Τζανακόπουλου στην Εξεταστική

Παρακολουθήσεις: Διαψεύδεται ο καβγάς Κυρανάκη-Τζανακόπουλου στην Εξεταστική Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Στη διάψευση πληροφοριών που έκαναν λόγο για καβγά μεταξύ των βουλευτών Κυρανάκη και Τζανακόπουλου στη χθεσινoβραδινή συνεδρίαση, προχωρούν πηγές της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ. 

Η διάψευση έρχεται από πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα αρχικά δημοσιεύματα το βράδυ της Πέμπτης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους δύο βουλευτές, με αφορμή τον τρόπο εξέτασης του μάρτυρα Θεμιστοκλή Δεμίρη, νυν διοικητή της ΕΥΠ.

Πηγές της Εξεταστικής υποστήριξαν ο βουλευτής της ΝΔ πλησίασε στο έδρανο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λεκτική αντιπαράθεση και ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης.

Άλλες πηγές της Εξεταστικής ανέφεραν από την πλευρά του ότι κατά την εξέταση του κ. Δεμίρη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν συνεχώς αυθαίρετες κρίσεις απόψεων και ο κ. Τζανακόπουλος φέρεται να απέδωσε στον κ. Δεμίρη την άποψη ότι «ο Διοικητής της ΕΥΠ είναι πάνω από το Σύνταγμα» κάτι που, όπως σχολιάζουν, ουδέποτε δήλωσε ή υπονόησε ο κ. Δεμίρης. Μάλιστα, έκαναν λόγο για απειλές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκτός μικροφώνου προς τον κ. Κυρανάκη και ότι ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να καταγραφούν αυτές οι απειλές στα πρακτικά.

Η απάντηση των πρώτων πηγών σε αυτή την εκδοχή των γεγονότων ήταν ότι η πλευρά της πλειοψηφίας είναι εκείνη που έδειξε δυσφορία για τον βουλευτή Κυρανάκη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ