Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίες έθεσε στην διάθεση του Αντώνη Σαμαρά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Έλληνας επίτροπος τόνισε ότι η συνεχής ενασχόλησή του με τα καθήκοντά του στην Κομισιόν δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα της θέσης και να δίνει καθημερινά τη μάχη της παράταξης, και γι' αυτό υποβάλει την παραίτησή του.

Πρότεινε επίσης η θέση του αντιπροέδρου να καλυφθεί από ένα πρόσωπο της νέας γενιάς. «Θεωρώ επίσης ότι η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου από έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Είναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτή την παράταξη», είπε.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι στις 25 Ιανουαρίου «ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού μας γύρισε την πλάτη. Δεν μπορούμε να αποδίδουμε την ήττα στην παροχολογία του αντιπάλου, πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Να τελειώσουμε σήμερα με τη φοβική ΝΔ».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μπα ; Δεν ηξερα οτι το καταστατικο της Νεας Δημοκρατιας προβλεπει οτι προκριμρνου να εκλεγει καποιος Προεδρος του κομματος,και να στοχευσει στην συνεχεια σε πρωθυπουργοποιηση του σε πιθανη κυβερνηση εθνικης σωτηριας,πρεπει πρωτα να εχει παραιτηθει απο την θεση του αντιπροεδρου του κομματος."Γηρασκω αει διδασκομενος".