Oργισμένος με τον Τόμσεν ο Τσίπρας μετά τα Wikileaks - Τι λέει για γεωπολιτικά παιχνίδια

Oργισμένος με τον Τόμσεν ο Τσίπρας μετά τα Wikileaks - Τι λέει για γεωπολιτικά παιχνίδια Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Σύμφωνα με το Έθνος, ο πρωθυπουργός φανερά οργισμένος σχολίασε τις αποκαλύψεις Wikileaks σε συνεργάτες του.

«Οσα είδαν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν μείζον γεωπολιτικό ζήτημα. Φαίνεται πως κάποιοι παίζουν στις πλάτες μας επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης. Δεν θα αφήσουμε τον Τόμσεν να διαλύσει της Ευρώπη» φέρεται να λέει ο πρωθυπουργός  περιγράφοντας με ενάργεια μέσα σε λίγες λέξεις τους κινδύνους που κρύβουν για τη χώρα οι κυνικές αναφορές του Πολ Τόμσεν και προαναγγέλοντας μπαράζ πρωτοβουλιών για την αναχαίτιση πιθανών σκοπιμοτήτων από την πλευρά του Ταμείου.

 

Πληροφορίες του Έθνους αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει και σε σειρά επαφών με ξένους Ευρωπαίους ηγέτες για να συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα.

 

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, ζήτησε από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη να ενημερώσει τους επικεφαλής των Ευρωομάδων, καθώς και τον Ρομπέρτο Γκαλτιέρη, επικεφαλής της ομάδας εργασίας της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια