ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Oλοκληρώθηκε το δείπνο - μαραθώνιος του Τσίπρα με την Μέρκελ

Oλοκληρώθηκε το δείπνο - μαραθώνιος του Τσίπρα με την Μέρκελ Facebook Twitter
0

Πάνω από τέσσερις ώρες διήρκησε το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με τη Γερμανιδα Καγκελάριο για τόσες πολλές ώρες κάτι που δείχνει ότι υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας.

Το γεύμα των δύο ηγετών που έγινε παρουσία συνεργατών τους έλαβε τέλος περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξει ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο που διαμένει.

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM