Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια κατά Πολάκη: Τραμπούκοι και δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια κατά Πολάκη: Τραμπούκοι και δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
2

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά του Π. Πολάκη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς εναντίον του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν "αγανακτισμένων πολιτών", καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους.

Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα.»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δήθεν αγανακτισμένοι οι πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για το νοσοκομείο που κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και όλο το σύστημα Υγείας). Δήθεν αγανακτισμένοι και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ.Μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τραμπούκους. Ο ΣΥΡΙΖΑο συριζα!!!!!!Ο ΣΥΡΙΖΑΑΑΑ!!!!