Ο Ραγκούσης καταγγέλει τον Άδωνη που έφαγε πρόστιμο και "η κυβέρνηση του το διέγραψε"

Ο Ραγκούσης καταγγέλει τον Άδωνη που έφαγε πρόστιμο και "η κυβέρνηση του το διέγραψε" Facebook Twitter
5

Μέσω Facebook σχολιάζει ο Γιάννης Ραγκούσης την ανάθεση της αντιπροεδρίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών αναφέρεται  σε πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Γεωργιάδη προεκλογικά για παράβαση νέου τότε νόμου 3870 για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σημειώνει μάλιστα ότι το πρόστιμο αυτό ο Γεωργιάδης δεν το πλήρωσε ποτέ, καθώς «φρόντισε να το σβήσει η κυβέρνηση του, καλοκαίρι και νύχτα» και διερωτάται με αφορμή την τοποθέτηση Γεωργιάδη στην αντιπροεδρία του κόμματος: «Η παρασιτική, παλαιοκομματική Ελλάδα είναι εδώ ;"

Η ανάρτηση του κ. Ραγκούση:

"Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2010, παραβίασε τον νέο τότε νόμο για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από την ανεξάρτητη επιτροπή ανωτάτων δικαστικών που είχαμε νομοθετήσει για να εξετάζει καταγγελίες και να πραγματοποιεί ελέγχους του επιβλήθηκε ποινή και πρόστιμο.

Το 2014, η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Γεωργιάδης, με ειδική ρύθμιση νόμου (καλοκαίρι και νύχτα) του διέγραψε και την ποινή και το πρόστιμο.

Συμβαίνει άραγε κάτι αντίστοιχο για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση όταν παραβιάζουν έναν νόμο;

Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο κ.Γεωργιάδης είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας…

Η παρασιτική, παλαιοκομματική Ελλάδα είναι εδώ ;"

Ο Ραγκούσης καταγγέλει τον Άδωνη που έφαγε πρόστιμο και "η κυβέρνηση του το διέγραψε" Facebook Twitter

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ