Ο Ψαριανός βαδίζει προς το Ποτάμι

Ο Ψαριανός βαδίζει προς το Ποτάμι Facebook Twitter
4

Νεκρές χαρακτήρισε τις κομματικές διεργασίες στη ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοινώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχει πλέον, ενώ όπως είπε θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού στο Λαύριο.

Η ΔΗΜΑΡ έχει φύγει από μένα και όχι εγώ από τη ΔΗΜΑΡ. Θα συμμετέχω στο συνέδριο Του Ποταμιού και όχι στις δικές μας κομματικές διεργασίες. Να αναλάβει κάποιος τις πολιτικές ευθύνες πραγματικά και όχι με παραιτήσεις επί ψηφοφορίας», είπε μιλώντας στον Βήμα Fm.

Όπως τόνισε επίσης, δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ το Σάββατο και δεν έχει «λόγο ύπαρξης στο κόμμα».

Ο κ. Ψαριανός είπε ότι κάποιοι συνάδελφοι του  «έχουν κηρύξει στρατηγικό σχέδιο συμμαχίας με το ΣΥΡΙΖΑ».

«Μέχρι τώρα δεν μιλάγαμε με κανέναν και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε στο 1%, ενώ τώρα ξαφνικά μιλάμε με όλους, με το Ποτάμι, την Κεντροαριστερά, την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ με την προϋπόθεση ότι θα συστρατευτούμε όλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια