LIVE!

O Πατούλης λέει πως περιμένει κρατώντας την ανάσα του να ακούσει τι θα πει ο Τραμπ

O Πατούλης λέει πως περιμένει κρατώντας την ανάσα του να ακούσει τι θα πει ο Τραμπ Facebook Twitter
1

«Θα ακούσει σημαντικά πράγματα η παγκόσμια κοινότητα. Ελπίζουμε, κρατώντας την ανάσα, να ακούσουμε εκείνα που πρεσβεύουν οι Έλληνες που είναι κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε χθες η ελληνοαμερικανική ομογένεια με Έλληνες συνεργάτες του Τραμπ.


Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στάθηκε στη συνάντηση με τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, ελληνικής καταγωγής, Ρέινς Πρίμπους, και το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη.

O Πατούλης λέει πως περιμένει κρατώντας την ανάσα του να ακούσει τι θα πει ο Τραμπ Facebook Twitter
Με τον Ρέινς Πρίμπους


«Για πρώτη φορά ένας Έλληνας, ο Ρέινς Πρίμπους, βρίσκεται σε τόσο υψηλή θέση και σε συνάντηση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα με την ομογένεια είπε πράγματα που δίνουν μία έμφαση στην Ελλάδα, στον χριστιανισμό και τη θρησκεία. Όλοι τώρα περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Ήταν θερμά και όσα ειπώθηκαν από το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη, που και αυτός είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο Τραμπ» δήλωσε ο κ. Πατούλης.


Ερωτηθείς για το προσφυγικό ζήτημα, με αφορμή και τη συνέντευξη που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα μαζί με τους δημάρχους Σάμου, Χίου, Λέσβου, Κω και Λέρου, ο κ. Πατούλης απάντησε: «Έχει ταλανίσει το Προσφυγικό αυτά τα νησιά, καθώς καθημερινά υποδέχονται δεκάδες πρόσφυγες μετανάστες χωρίς όμως να αποχωρούν με τον ρυθμό που θα έπρεπε. Είναι ζήτημα που απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες και δεν έχει λυθεί. Επισημάναμε ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκός σχεδιασμός»

Πολιτική
1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια