Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θέλει ξανά το Υπουργείο Υγείας

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θέλει ξανά το Υπουργείο Υγείας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Εφόσον υπουργοποιηθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιθυμεί να παραμείνει στο υπουργείο Υγείας.

 

Αυτό δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.


«Είναι ένα υπουργείο που το ξέρω, δεν θέλω να πάω κάπου που θα με ορίζουν οι σύμβουλοι. Ξέρω για τι πράγμα μιλάω, για τι πράγμα δουλεύω, τι σχεδιασμό κάνω, έχω άποψη ακόμα και σε αυτό που θα μου πουν οι διπλανοί είτε είναι υπηρεσιακοί είτε είναι θεσμικοί», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής και προσέθεσε: «Δεν μπορώ να είμαι επί παντός επιστητού ικανός να παράξω αυτό που πρέπει να παράξω. Και ο κόσμος έχει χάσει και την υπομονή του... Και είμαι και ένας άνθρωπος που στο χαρακτήρα μου δεν μου πάει δηλαδή να γίνω υπουργός απλώς για να είμαι υπουργός ή να κάνω τον υπουργό».


Υπεραμύνθηκε της θητείας του στο υπουργείο Υγείας, λέγοντας ότι «δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια προσπάθεια για να περιοριστούν οι καθυστερήσεις, οι παλινωδίες, τα λάθη -δεν ξέρω αν μπορούν να εξαφανιστούν αλλά πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Τωρα που σε εβαλε σε αλλο υπουργειο δηλαδη τι θα κανεις? Θα παραιτηθεις? η θα κατσεις να σε οριζουν οι συμβουλοι? Μαλλον αφου αποδεχτηκες εξαρχης τη θεση θα κατσεις γιατι ειναι γλυκια η καρεκλα της εξουσιας.
5 μέρες πριν το δημοψήφισμα του Ιουλίου, ο Κουρουμπλής διόρισε στο νοσοκομείο "Ελπίς" τον ανιψιό του Λευτέρη Κουρουμπλή, προκηρύσσοντας την θέση επικουρικού οδοντιάτρου φωτογραφικά και χωρίς να υπάρχει ανάγκη, με την διαδικασία ειδικών διατάξεων και χωρίς να υπάρχει στην λίστα άλλος υποψήφιος. Την ξέρει τη δουλίτσα καλά λοιπόν. Αλήθεια λέει ο άνθρωπος.
Το ξέρει το υπουργείο ο Πάνος σου λέω, γνωρίζει προσωπικά τόσους εργαζομένους πλέον, ιδίως όσους διορίστηκαν με εξάμηνες συμβάσεις πρόσφατα και ενδεχομένως σύντομα να γίνουν και μόνιμοι επειδή καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.