Ο Νίκος Βούτσης μιλά για την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη

Ο Νίκος Βούτσης μιλά για την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη Facebook Twitter
0

Να εξέλθει νικητής από τη μάχη που δίνει, με ταχεία ανάρρωση και πλήρη ανάκαμψη της υγείας του, εύχεται ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στον πρώην βουλευτή Αθανάσιο Πλεύρη, με αφορμή τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει.

O πρώην βουλευτής παραμένει διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το Ιατρικό, «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM