Ο Μητσοτάκης τρολάρει τον Γεωργιάδη, με νέο βίντεο στο TikTok

Ο Μητσοτάκης τρολάρει τον Γεωργιάδη, με νέο βίντεο στο TikTok Facebook Twitter
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε νέο βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στη λειτουργία και τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. 

Ωστόσο, αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο είναι ένα πλάνο του βίντεο στο οποίο εμφανίζονται τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Λίγο πριν από το υπουργικό μας συμβούλιο με τον υπουργό μας, τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη», λέει στο εν λόγω στιγμιότυπο ο πρωθυπουργός, πίσω από τον οποίο στέκεται ακίνητος ο υπουργός Εργασίας. 

Τόσο ο τρόπος που λέει τη φράση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο τρόπος που στέκεται ο ίδιος αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης παραπέμπουν στο βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες χρήστης των social media με τον υπουργό και έγινε viral. 

Το τελευταίο πλάνο στην ανάρτηση του πρωθυπουργού περιλαμβάνει και εκείνο του viral βίντεο, με το σχόλιο «έπρεπε». 

Πέρα από αυτό το κατά τα φαινόμενα «τρολάρισμα», στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όλοι οι υπουργοί, όπως και ο ίδιος, αφήνουν τα κινητά τηλέφωνά τους σε ειδικές θήκες με τα ονόματά τους, πριν ξεκινήσουν οι συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. 

«Δεν επιτρέπεται κανένας μέσα στο υπουργικό, ούτε καν ο Πίνατ», σημειώνει ο πρωθυπουργός, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι πλέον το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει 1-2 φορές τον μήνα, για τουλάχιστον τρεις ώρες κάθε φορά.    

@kyriakosmitsotakis_

Explainer: Υπουργικό Συμβούλιο

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM