Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Πολάκη: Εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων

Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Πολάκη: Εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Διεγραφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, μετά το επεισόδιο στη Βουλή.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επίθεση, σε προσωπικό πεδίο, που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος συνεργάτη του υπουργού Υγείας, νωρίτερα στη Βουλή. 

Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Πολάκης, απευθύνθηκε στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», είπε η Αθηνά Λινού, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», είπε η Αθηνά Λινού. 

Στη συνέχεια, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος του σώματος Κώστας Τασούλας πήρε τον λόγο, χαρακτηρίζοντας «αηδιαστική» τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη και ανακοίνωσε πως προτίθεται να του επιβάλει τη μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Κανονισμός, δηλαδή, την περικοπή του μισθού του κατά το ήμισυ. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επεισόδιο στη Βουλή: Ο Πολάκης εξύβρισε εργαζόμενη - Ξέσπασε σε λυγμούς η Λινού

Πολιτική / Επεισόδιο στη Βουλή: Ο Πολάκης εξύβρισε εργαζόμενη - Ξέσπασε σε λυγμούς η Λινού

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», είπε η Αθηνά Λινού, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για την επίθεση του Παύλου Πολάκη
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM