Ο Κασσελάκης απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για τις offshore: «Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών και λασπολόγων»

Ο Κασσελάκης απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για τις offshore: «Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών και λασπολόγων» Facebook Twitter
0

Στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε ότι θα προσφύγει ο Στέφανος Κασσελάκης «κατά των συκοφαντών και των λασπολόγων», όπως τονίζει σε ανάρτησή του στα social media το μεσημέρι της Κυριακής (10.11.24), απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταφερόταν κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι το πόθεν έσχες και οι offshore του πρώην προέδρου του θα πρέπει να ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη τη Δευτέρα για την υπόθεση του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αυτήν την ώρα παραιτούνται μαζικά χιλιάδες προοδευτικοί πολίτες από το κόμμα που διέγραψε την ψυχή του: τη Δημοκρατία. Τελευταία άμυνα κάποιων, η λάσπη στον ανεμιστήρα. Θα είμαι ξεκάθαρος: Είναι άλλο να φεύγεις επειδή έχασες. Και είναι άλλο να σε διώχνουν επειδή κέρδισες», αναφέρει αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστάτησε από τη Δημοκρατία. Παράνομη καθαίρεση. Παράνομος αποκλεισμός. Αλλοίωση εκλογικών καταλόγων. Αλλοίωση εκλογικών αποτελεσμάτων. Αποκλεισμός συνέδρων και ολόκληρων ΟΜ. Αλλοίωση της σύνθεσης του συνεδρίου. Είσοδος από το γκαράζ των δικών τους (εκλεγμένων και μη) συνέδρων και 8ωρη παρεμπόδιση της εισόδου στους δυο χιλιάδες εκλεγμένους συνέδρους που ζητούσαν κανονική διαδικασία και τάσσονταν κατά των αποκλεισμών. Κι όμως, δεν κινήθηκα νομικά».

«Κατάπινα κάθε παράνομη και αντιδημοκρατική πράξη εντός του κόμματος προκειμένου να διαφυλάξω την ενότητα που ποδοπάτησαν, όπως είχα χρέος ως εκλεγμένος Πρόεδρος. Πλέον, ελεύθερος, είμαι αποφασισμένος να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια. Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών και λασπολόγων, οι οποίοι παραποιούν και διαστρεβλώνουν- χειρότερα και από τη ΝΔ- την ΑΡΧΙΚΗ δήλωση πόθεν έσχες μου, η οποία (επαναλαμβάνω ότι) είναι ΑΛΗΘΗΣ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ», επισημαίνει.

«Αυτοί που στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής “κουκούλωσαν” το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, θέλουν να γίνουν δικαστές για έναν άνθρωπο που δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα δολάριο παράνομα. Δεν είναι άσχετοι όπως αρχικά πίστεψα, εκτελούν διατεταγμένο σχέδιο επειδή τρέμουν το ΚΑΘΑΡΟ, το καινούργιο! Αυτοί που άφησαν τον ΣΥΡΙΖΑ καταχρεωμένο, με 3 και πλέον εκατομμύρια «λοιπά έξοδα», αυτοί που οδήγησαν τους ανθρώπους των ΜΜΕ του σε οικονομικό αδιέξοδο, δε θα κουνάνε το δάχτυλο. Το “διορθώσαμε το λάθος των ψηφοφόρων” το επέβαλαν εκείνοι. Το “δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα” όμως θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός, με τη λέξη που ξέχασαν: Δημοκρατία», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM
Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM