Ο Καμμένος κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους

Ο Καμμένος κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατέθεσε πριν από λίγο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, το σύνολο της έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ. Ο Π. Καμμένος προσκλήθηκε από το πειθαρχικό, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε καταγγείλει στη Βουλή ότι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ δωροδοκήθηκαν μέσω του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με ποσό που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια, προκειμένου να στρέφονται εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μα ποσο γελοιος εισαι!!! Ποσες καταγγελιες ποσες μηνυσεις εχεις κανει...και πες μας ρε σε ποσες εχεις δικαιωθει!Λαικιστη με πολιτικο αναστημα Νανου, σε βλεπουν οι δικαστες κ πεφτουν στα πατωματα! Να τον ξαναψηφισετε κλαρινογαμπροι της ευτυχιας!
Πολύ θα θελα να δω αυτή τη λίστα που επέλεξε να βγάλει σήμερα ο Καμμένος. Αντί να ασχοληθούμε με τη στάση του «δεν ψηφίζω τα μέτρα, αλλά δεν φεύγω και είμαι στην κυβέρνηση, αλλά μην μπει και κανένας άλλος, γιατί αν πέσουμε πάω σπίτι μου και δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή μου κ δεν μπορώ χωρίς τα σίγουρα ευρουλάκια του μισθού μου», ασχολούμαστε πάλι με τη διαπλοκή των κακών δημοσιογράφων οι οποίοι ολονυχτίς απεργάζονται σχέδια εξόντωσης του ελληνικού λαού. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάλι σε 2-3 χρονάκια ο Καμμένος βρεθεί σε ένα δικαστηριο και τα πάρει όλα πίσω και πληρώνει πάλι πρόστιμα. Βέβαια δεν θα έχει σημασία, γιατί τη λάσπη την πέταξε, τη ζημιά την έκανε άλλη μια φορά. Το γκαιμπελικό «πες, πες, κάτι θα μείνει» σε όλο του το μεγαλείο.