Ο Καμμένος κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους

Ο Καμμένος κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατέθεσε πριν από λίγο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, το σύνολο της έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ. Ο Π. Καμμένος προσκλήθηκε από το πειθαρχικό, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε καταγγείλει στη Βουλή ότι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ δωροδοκήθηκαν μέσω του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με ποσό που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια, προκειμένου να στρέφονται εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μα ποσο γελοιος εισαι!!! Ποσες καταγγελιες ποσες μηνυσεις εχεις κανει...και πες μας ρε σε ποσες εχεις δικαιωθει!Λαικιστη με πολιτικο αναστημα Νανου, σε βλεπουν οι δικαστες κ πεφτουν στα πατωματα! Να τον ξαναψηφισετε κλαρινογαμπροι της ευτυχιας!
Πολύ θα θελα να δω αυτή τη λίστα που επέλεξε να βγάλει σήμερα ο Καμμένος. Αντί να ασχοληθούμε με τη στάση του «δεν ψηφίζω τα μέτρα, αλλά δεν φεύγω και είμαι στην κυβέρνηση, αλλά μην μπει και κανένας άλλος, γιατί αν πέσουμε πάω σπίτι μου και δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή μου κ δεν μπορώ χωρίς τα σίγουρα ευρουλάκια του μισθού μου», ασχολούμαστε πάλι με τη διαπλοκή των κακών δημοσιογράφων οι οποίοι ολονυχτίς απεργάζονται σχέδια εξόντωσης του ελληνικού λαού. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάλι σε 2-3 χρονάκια ο Καμμένος βρεθεί σε ένα δικαστηριο και τα πάρει όλα πίσω και πληρώνει πάλι πρόστιμα. Βέβαια δεν θα έχει σημασία, γιατί τη λάσπη την πέταξε, τη ζημιά την έκανε άλλη μια φορά. Το γκαιμπελικό «πες, πες, κάτι θα μείνει» σε όλο του το μεγαλείο.