Ο Καμμένος κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους

Ο Καμμένος κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατέθεσε πριν από λίγο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, το σύνολο της έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ. Ο Π. Καμμένος προσκλήθηκε από το πειθαρχικό, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε καταγγείλει στη Βουλή ότι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ δωροδοκήθηκαν μέσω του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με ποσό που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια, προκειμένου να στρέφονται εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Μα ποσο γελοιος εισαι!!! Ποσες καταγγελιες ποσες μηνυσεις εχεις κανει...και πες μας ρε σε ποσες εχεις δικαιωθει!Λαικιστη με πολιτικο αναστημα Νανου, σε βλεπουν οι δικαστες κ πεφτουν στα πατωματα! Να τον ξαναψηφισετε κλαρινογαμπροι της ευτυχιας!
Πολύ θα θελα να δω αυτή τη λίστα που επέλεξε να βγάλει σήμερα ο Καμμένος. Αντί να ασχοληθούμε με τη στάση του «δεν ψηφίζω τα μέτρα, αλλά δεν φεύγω και είμαι στην κυβέρνηση, αλλά μην μπει και κανένας άλλος, γιατί αν πέσουμε πάω σπίτι μου και δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή μου κ δεν μπορώ χωρίς τα σίγουρα ευρουλάκια του μισθού μου», ασχολούμαστε πάλι με τη διαπλοκή των κακών δημοσιογράφων οι οποίοι ολονυχτίς απεργάζονται σχέδια εξόντωσης του ελληνικού λαού. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάλι σε 2-3 χρονάκια ο Καμμένος βρεθεί σε ένα δικαστηριο και τα πάρει όλα πίσω και πληρώνει πάλι πρόστιμα. Βέβαια δεν θα έχει σημασία, γιατί τη λάσπη την πέταξε, τη ζημιά την έκανε άλλη μια φορά. Το γκαιμπελικό «πες, πες, κάτι θα μείνει» σε όλο του το μεγαλείο.