Ο Γιώργος Παπανδρέου «ανακοινώνει» απόψε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

παπανδρεου Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει απόψε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Μετά την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού από την Κωνσταντινούπολη, το απόγευμα, ακολούθησε σύσκεψη με συνεργάτες του στο Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», για τις τελικές συνεννοήσεις για την ανακοίνωσή του. 

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τηλεφωνικά τη Φώφη Γεννηματά, για την απόφασή του να είναι υποψήφιος, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως έχει πράξει και με όλους τους άλλους υποψηφίους. 

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις απόψε, από το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», μέσω τηλεοπτικού μηνύματος στην κάμερα της ΕΡΤ. 

Ήδη, έχει εξασφαλίσει τις ψήφους περίπου 80 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ποσοστό πολύ πάνω από το 15% που απαιτείται για την υποψηφιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία εκπνέει το απόγευμα της Πέμπτης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM