Ο Άκης επέστρεψε στη δίκη του

Ο Άκης επέστρεψε στη δίκη του Facebook Twitter
1

Με όλο το team των κατηγορουμένων να δίνει πλέον το «παρών» συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος που απείχε της δίκης επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα του να καταθέσει το ΚΥΣΕΑ της εποχής του επέστρεψε σήμερα μαζί με την κόρη του Αρετή και τη σύζυγό του Βίκυ.

«Η παρουσία μου δεν είναι αναγκαία αν έχω μόνο ρόλο θεατή», είχε δηλώσει αποχωρώντας ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας πως «θα είμαι και πάλι παρών όταν θα ασχοληθούμε με θέματα ουσίας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με τι ασχολείται όταν δεν είναι στο δικαστήριο; Καθαρίζει το κελί του; Κάνει κάποια εργασία μέσα στη φυλακή; Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να μάθει τι κάνουν οι υπόλοιποι φυλακισμένοι αλλά και οι φαντάροι που κάποτε διοικούσε καθαρίζοντας πατάτες, τουαλέττες και πατώματα. Και καμμία αποψίλωση δεν θα τούκανε κακό.