Νίκος Δένδιας: Δεν θα παραστεί στο δείπνο με τον Άντονι Μπλίνκεν

Νίκος Δένδιας: Δεν θα παραστεί στο δείπνο με τον Άντονι Μπλίνκεν Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

O υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας δεν αναμένεται να παραστεί σήμερα στο δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο κ. Δένδιας εμφάνισε πυρετό λόγω κρυολογήματος και στο πλαίσιο αυτό θα απουσιάζει για προληπτικούς λόγους.

Όλα τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί ο κ. Δένδιας είναι αρνητικά και η συνάντησή του με τον κ. Μπλίνκεν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου τον υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός.

Σε ανάρτησή του στο Twitter με φωτογραφίες από την άφιξή του, ο Μπλίνκεν «καλησπέρα Ελλάδα» υπενθυμίζοντας ότι αυτή είναι η πρώτη επίσκεψή του, ως υπουργός Εξωτερικών, στη «γενέτειρα της Δημοκρατίας».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM