ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει υπογράψει αχρείαστα μέτρα λιτότητας για τα επόμενα χρόνια

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει υπογράψει αχρείαστα μέτρα λιτότητας για τα επόμενα χρόνια Facebook Twitter
SOOC
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις σημερινές εκτιμήσεις του πρωθυπουργού για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος έκανε λόγο για «οριστική έξοδο» από τα μνημόνια και την επιτροπεία. 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό για επανάληψη του «βρόμικου ψέματος περί καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια. 

Η Νέα Δημοκρατία αντιτείνει πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υπογράψει «νέα και αχρείαστα μέτρα λιτότητας» για τα επόμενα χρόνια, γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό από όλους, όπως προσθέτει. 

«Είχε, δε, το θράσος να μιλήσει και πάλι για δήθεν αποκομματικοποίηση του κράτους, την ημέρα που οι ίδιοι οι βουλευτές του αρνήθηκαν να ψηφίσουν τις κομματικές του επιλογές για τη δημόσια διοίκηση», κλείνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πειραιώς. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM