ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων

ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων Facebook Twitter
1


«Η σημερινή παρουσία του κ. Καμμένου στη Βουλή των Ελλήνων τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνοντας πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απάντησε σε κανένα από τα ουσιαστικά ερωτήματα και επιχείρησε, με αοριστολογίες, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει σχετικά με τη σημερινή συζήτηση ότι ο κ. Καμμένος ήταν σε εμφανή αδυναμία να εξηγήσει στους βουλευτές και στους πολίτες, για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν.

Και προσθέτει: «Δεν απάντησε αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε αυτό τον χειρισμό. Δεν απάντησε αν γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Δεν απάντησε με ποιο δικαίωμα βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις κατά Ελλήνων πολιτών. Η σημερινή άρνηση του κ. Καμμένου να απαντήσει στην ουσία των θεμάτων εκθέτει πλέον και τον κ. Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να απαντήσει αν, και μετά από αυτό, στηρίζει τον κ. Καμμένο».

H απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Μέρα με τη μέρα, η Νέα Δημοκρατία των κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη μετατρέπεται, από κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική. Για τη ΝΔ, δεν αποτελεί ζητούμενο η πλήρης διαλεύκανση μιας υπόθεσης διακίνησης και εμπορίας 2 τόνων ηρωίνης, αλλά η υπεράσπιση των επιχειρηματιών που στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Απόλυτο καθήκον μιας συντεταγμένης και ευνομούμενης Πολιτείας, καθώς και της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης είναι να πράξει τα δέοντα ώστε να διερευνηθούν σε βάθος υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών, ακόμα δε περισσότερο όταν αυτές σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών.


Αυτό ακριβώς οφείλει να πράξει και θα πράξει ανεμπόδιστη η Δικαιοσύνη.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια