ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων

ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων Facebook Twitter
1


«Η σημερινή παρουσία του κ. Καμμένου στη Βουλή των Ελλήνων τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνοντας πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απάντησε σε κανένα από τα ουσιαστικά ερωτήματα και επιχείρησε, με αοριστολογίες, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει σχετικά με τη σημερινή συζήτηση ότι ο κ. Καμμένος ήταν σε εμφανή αδυναμία να εξηγήσει στους βουλευτές και στους πολίτες, για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν.

Και προσθέτει: «Δεν απάντησε αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε αυτό τον χειρισμό. Δεν απάντησε αν γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Δεν απάντησε με ποιο δικαίωμα βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις κατά Ελλήνων πολιτών. Η σημερινή άρνηση του κ. Καμμένου να απαντήσει στην ουσία των θεμάτων εκθέτει πλέον και τον κ. Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να απαντήσει αν, και μετά από αυτό, στηρίζει τον κ. Καμμένο».

H απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Μέρα με τη μέρα, η Νέα Δημοκρατία των κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη μετατρέπεται, από κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική. Για τη ΝΔ, δεν αποτελεί ζητούμενο η πλήρης διαλεύκανση μιας υπόθεσης διακίνησης και εμπορίας 2 τόνων ηρωίνης, αλλά η υπεράσπιση των επιχειρηματιών που στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Απόλυτο καθήκον μιας συντεταγμένης και ευνομούμενης Πολιτείας, καθώς και της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης είναι να πράξει τα δέοντα ώστε να διερευνηθούν σε βάθος υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών, ακόμα δε περισσότερο όταν αυτές σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών.


Αυτό ακριβώς οφείλει να πράξει και θα πράξει ανεμπόδιστη η Δικαιοσύνη.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια