ΝΔ για το βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: «Σταλινικούς συκοφάντες, τους αποκάλεσε ο Κοντονής. Κάτι παραπάνω ξέρει»

ΝΔ για το βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: «Σταλινικούς συκοφάντες, τους αποκάλεσε ο Κοντονής. Κάτι παραπάνω ξέρει» Facebook Twitter
ΝΔ για το βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: «Σταλινικούς συκοφάντες, τους αποκάλεσε ο Κοντονής. Κάτι παραπάνω ξέρει» (Eurokinissi)
0

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο ποινικό κώδικα μετά και την διαγραφή Κοντονή.

Η ΝΔ σχολιάζει σχετικά το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με όσα του καταλογίζουν για τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα, σχολιάζει η ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας νομίζουν ότι επιτιθέμενοι στη ΝΔ θα αποφύγουν τη συζήτηση για τα σκοτεινά παιχνίδια που κατήγγειλε ο πρώην υπουργός τους Στ. Κοντονής προκειμένου να «πέσει στα μαλακά» η Χρυσή Αυγή και για τη σύμπλευση μαζί της σε κρίσιμα θέματα.

»Οι Έλληνες θυμούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους χρυσαυγίτες στις πλατείες των αγανακτισμένων, τους θυμούνται να ψηφίζουν μαζί στη Βουλή.

»Θυμούνται τον Ν. Βούτση να λέει ότι «δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι» και να καταγγέλλει «μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή» με τον τότε βουλευτή της ΧΑ να συμφωνεί.

»Θυμούνται τον Γ. Κατρούγκαλο να λέει ότι «η διαφαινόμενη μεθόδευση εκ μέρους κυβερνητικών κύκλων να τεθεί εκτός νόμου το νεοφασιστικό κόμμα, δεν βλάπτει το ίδιο άλλα τη δημοκρατία».

Τους θυμούνται να συμπλέουν στο αλήστου μνήμης δημοψήφισμα και στην πρόωρη διάλυση της Βουλής το 2015 και να εκδράμουν μαζί σε ακριτικά νησιά», σχολιάζει η ΝΔ.

Το σχόλιο καταλήγει δε, «Δεν ξεχνούν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά έκανε όλες τις ενέργειες ώστε να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Κι επί κυβέρνησης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταδικάστηκαν από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ύστερα από τεσσεράμισι χρόνια κωλυσσιέργειας.

»Σταλινικούς συκοφάντες, τους αποκάλεσε ο μέχρι χθες σύντροφός τους Στ. Κοντονής. Κάτι παραπάνω ξέρει».

Νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, δημοσίευσε σχετικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Ποιος συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή».

«Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις τελευταίες ημέρες έγιναν ξαφνικά αντιφασίστες και άρχισαν να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή. Ευτυχώς η μνήμη μας δεν είναι χρυσόψαρου», αναφέρεται στην αρχή του βίντεο.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ