Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια από τον θάνατό της

Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ενόψει της συμπλήρωσης τριών χρόνων από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οικογένειά της πραγματοποίησε το μνημόσυνο για την πολιτικό.

Παρουσία του συζύγου και των παιδιών της, αλλά και μελών του ΠΑΣΟΚ, το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Εκτός από τον Ανδρέα Τσούνη και τα παιδιά τους, παρών ήταν, μεταξύ άλλων, το όλον ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Χάρης Δούκας, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Γείτονας ο Δημήτρης Ρέππας, ο Σωκράτης Φάμελλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της Facebook Twitter
Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά / Φωτ.: Eurokinissi
Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της Facebook Twitter
Ο Χάρης Δούκας / Φωτ.: Eurokinissi
Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της Facebook Twitter
Ο Γιώργος Παπανδρέου/ Φωτ.: Eurokinissi
Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της Facebook Twitter
Ο Ανδρέας Τσούνης και ο Νίκος Ανδρουλάκης / Φωτ.: Eurokinissi
Ο Νίκος Ανδρουλάκης / Φωτ.: Eurokinissi Facebook Twitter
Το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi


Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.), έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2021, σε ηλικία 56 ετών, μετά την επιδείνωση της υγείας της λόγω μακράς μάχης με τον καρκίνο. Η Φώφη Γεννηματά είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ