Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της- «Θα κάνουμε τα πάντα να μην ξεχαστεί»

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της- «Θα κάνουμε τα πάντα να μην ξεχαστεί» Facebook Twitter
Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Τσούνης, σε συναυλία στο Ηρώδειο, το 2019. Eurokinissi
0

Μια συγκινητική ανάρτηση για την σύζυγό του, Φώφη Γεννηματά, έκανε ο Ανδρέας Τσούνης, μια εβδομάδα μετά την κηδεία της. 

Με ανάρτηση στο Facebook, ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους αυτή τη δύσκολη στιγμή και τονίζει μεταξύ άλλων ότι «εμείς, η οικογένειά της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη:

«Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας. Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης. Με την παρουσία σας, τα μηνύματα σας,  τα ζεστά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο.

Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί  η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε.

Η Φώφη, η σύζυγος, η μητέρα που μόνο αγάπη και στοργή είχε για μας.  Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο.

Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο . Γι’ αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ